Post by lopbuddpitabed on Mar 6, 2022 6:53:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Evil ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Evil IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови глитцх гемс ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Evil 2022 version ▞▞▞
Момци, морате нам дозволити да надоградимо наше оружје и дајте нам гранате и партнере да нам помогну плсссс. Онда ћу оценити 5 звездица и позвати своје пријатеље да играју.и ствари су веома скупе
Ејлгокгим Гхост
Игра јасно показује снимке екрана нечег потпуно другачијег, јер је то анимирана 2д игра са графиком као што је јет пацк јоириде... Мислио сам да ће бити чак и бољи од мртвог окидача што се тиче квалитета (ништа није боље од ДТ-а). Приказао је главни снимак екрана као избор за учитавање, а затим је отишао у цртану верзију исте слике за мени... Хвала што сте ме натерали да трошим своје податке!!!
Забавна игра.
У реду је
Стално говори да неће почети када желим да је пустим и враћам се касније, али неће радити
Zombie Evil እንቅስቃሴ ያለባቸው cpz
Волео бих да можете да смањите мб на 15мб бц. Покушао сам да га преузмем на много мб. Видео сам свог пријатеља како игра и изгледа невероватно. Само бих волео да могу да га пустим
старе игре стара меморија за играче •<•
Ова игра је забавна, али потребно је више дијаманата, па их је тешко набавити
Супер али има вирус
Поправите ову апликацију и учините да ПРЕСТАНЕ да се руши.
Добро ради... само нисам узбуђен због тога. Ништа ново. Нема вау фактора. Деинсталиран и још увек изгледа.
Допе асф увек преузимам ово када добијем андорид
Лоше је, имам потпуно нови с8. Први пуцањ из пиштоља, игра се руши. Пре много година играо сам ову игру, била је добра. Сад... видим на шта се сви жале. Игра се стално руши
не свиђа ми се ово не свиђа ми се не свиђа ми се ово не свиђа ми се не свиђа ми се то је чак
Не ради
*АЖУРИРАЊЕ* ИГРА ВИШЕ НЕ РАДИ! Потребна количина новца је смешна и скоро криминална. Златни АК-47 кошта 60 долара. То је глупо. Екстремно. 60 долара би требало да откључа све, дозволи варање и учини вас непобедивим. Као и да искључите цену муниције. Ох, и набавите још 2 премиум игре. Тужно... Има толико потенцијала, али је укисељено похлепом. Ова игра такође нема начин да пренесете све што сте зарадили или платили на нови телефон. Стварна игра је прилично забавна. То је веома забавно.
Много се свиђа!!!!!
Сруши се када га покренем, поправи ово
Не могу да играм због сталног пада. Сваки пут када отворим апликацију, она се руши пре него што уопште добијем прилику да играм. Патетични програмери 😞
Можете ли, молим вас, да поправите грешку као што је улазак у игру која ми не дозвољава да поправите пет звездица и Холивуд
Најбоља игра ив икада играна! најбоља игра ив икада играна!🤩🤩🤩💯💯💯💯🔥🔥🔥
ВТХ са овом апликацијом? Само једно брзо покретање у овој игрици су моји подаци искористили до 32МБ чак и ја не кликнем да погледам било који филм у игрици? Проклетство!!!
Не могу да играм игру
Увек се држите...поправите
Добре игре нккалибанг...
волим пуцњаву и крв
немам коментар
Победите прве нивое лако. Сада када је хард доступан, кликнем на њега и добијем ударац.
Много ми се свиђа!!!!!!!!!!!!
играм после 6 година, али земља Кина је закључана. зашто закључана. моје расположење је лоше. тако што није отворена кинеска земља у једноставном режиму. мој напредак од месец дана је изгубљен.😥😥🤨🤨🤔🤔😡😡😥😥..... извини што ми ломи срце...... деинсталирај игру збогом....
Зло
Добра графика, али играње није забавно
ОК пуцацина...
ова игра је сјајна
Ова игра је одлична!! То је изазовно, има опцију три врсте потешкоћа, и самим тим даје људима шансу за победу!!!
Добра апликација
Гаме то маст хоги хи
Даћу 5 звездица ако отворите следеће епизоде!!Заиста је лепо играти када чекате некога или нешто
Неедс пов
Преузео сам игру, али ми неће чак ни дозволити да је играм, каже да је за старију верзију Андроида „ЗАИСТА ВОЛИМ ОВУ ИГРЦУ И ЖЕЛИМ ДА ЈЕ ИГРАМ ПОНОВО“ 🤬🤬🤬
У овој игри постоји вирус, поправите. Желим да играм ову игру
Formula Car Racing: Car Games Strateške igre tqd
Тешко
Вероватно најгора компанија на свету, жели само ваш новац и касније избришите свој налог, никада не користите апликацију ФТ игре
Присилно се затвара при одабиру тврдог нивоа !!!!ик шта није у реду!!!!!
Добра игра за убијање времена
Променио сам мобилни и пријавио се са мог гоогле плаи потписивања и још увек желе да поновим од почетка .... јеси ли озбиљан ? 2 године играња је промењено у 0 .....поправите или без рангирања (плз)
срање је
Волим ову игру, била је сјајна
волим ову игру и толико је заразна