Post by lopbuddpitabed on Mar 6, 2022 6:37:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Drift Clash Online Racing 2022 version ▞▞▞
Veľmi zábavná a zábavná hra.😊
HAHAHA
Toto je dobrá hra a až na niečo sa stalo, pomenoval som sa „shitbox“, pretože mám tofu auto, urobil som to pre smiech, ale píše sa mi, že sa nemôžem pripojiť na internet. ako to mám opraviť?
Naj hra
Najlepšia hra na svete ❤️ ♥️ ❤️
Skvelá hra, skvelá grafika, jej epos stále dobre pracuje s hrou
cukavý af, pri driftovaní nie je žiadna asistencia a nedotáčavosť sa teraz považuje za drift?! myslíš to vážne!? pozrite sa na carxdriftracing, ich ovládanie bolo také predtým a páčilo sa mi to, ale teraz sa v tejto hre považuje nedotáčavosť za driftovanie Hral som to v prvých dňoch, keď slaptrain predstavil hru na svojom kanáli FR legends is better than this
Odstráňte bicykle a prineste späť starú fyziku
Nevyzerá to dobre
Chcem túto hru milovať, ale je taká oneskorená, aj keď mám dobré Wi-Fi. Alebo nie
Napiču ovládateľnosť a grafiku o ničom
Dosť na nič hra seká a driftovanie v hre je na nič vobec to tak nefunguje
Dobrá hra, ale nie pre mňa. Driftovanie je príliš jednoduché. Hral som vážnejšie a komplexnejšie simulátory driftu na androide, ktoré majú realistickú fyziku driftu, v ktorej je takmer nemožné ovládať a získavame nové spôsoby, ako sa naučiť driftovať
je to skvelá hra, ale má veľa oneskorení
Drift Clash Online Racing Състезателни cgmm
dobrý Edit: hra, ale pre fyziku nie, fyzika driftu je trochu jednoduchá, takže fyziku unášania urobte ako Carx, navyše potrebujete trochu, ale viac zjednodušené a čisté, okrem tejto hry gg.
prečo nemôžem hrať, hra už niekoľko dní hlási chybu siete, urobte niečo. Ďakujem.
Skvelá hra🔥,je až príliš jednoduchá✌..
Celkom dobré, ale jediný negatívny jav, ktorý som zažil, bola malá chyba, neviem, ako sa to stalo, ale môj pokrok sa trochu obrátil. Bol som na úrovni 30, mal som 100 000 mincí a 900 drahokamov, ale vrátilo ma to späť na 90 000 mincí a 700 drahokamov, ale moja úroveň zostala rovnaká. Stalo sa to hneď po tom, čo som pozbieral svoje odmeny zo skúseností a vypol som svoje zariadenie a zapol ho, pretože som ho prestal používať asi na 2 minúty. Dúfam, že sa to vyrieši, aby to ostatní nezažili.
Milujem túto hru tak Much.Môžete hrať s ľuďmi online a môžete sa potulovať zadarmo Môžete si oblečiť svoje auto a môžete si kúpiť auto Je to NAJLEPŠIE!!
Táto hra je taká zlá, že auto je neviditeľné, môžete vidieť iba svoju brzdu a iné je neviditeľné auto a môžete tam vidieť aj brzdu Myslel som si, že táto hra je desame ako forza, ale nie je to škaredá hra, nesťahujte si hru a nemá zadarmo režim a režim pre viacerých hráčov aj Freferencia Nenechajte Downlad to, že táto hra suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck
prečo vždy, keď vyskúšam nejakú peknú driftovú hru, vždy sa rád pobavím s aplikáciou, že nemáte pripojenie na internet, keď mám úprimne šialene rýchly internet.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 教育 bdc
Keď hra prestane mať neustále zatiahnutú ručnú brzdu a protismerné riadenie, bude to dobré. Ale momentálne je to len otáčanie a otáčanie a otáčanie. Žiadna zábava.
veľmi zlé na starom zariadení a tvrdé ovládacie prvky, má pekný vzhľad, ktorý rešpektujem, ale opravte to
Ovládanie je hrozné
Dobré ovládanie, dobrá grafika, pekné servery (niekedy zaostávajúce), skvelá hra, odkiaľ som si túto hru pamätal, nezobrazila mi chybu pripojenia, aj keď môj internet je v poriadku [Edit]: takže tá recenzia bola, keď hra mala nejaké dobrá fyzika , tie sú celkom v poriadku , ale musíš niečo urobiť s riadením , keď driftuješ , pneumatika by mala ísť opačným smerom ako auto ide neriadiť viac do zákruty a auto sa chytí do pneumatiky a spomalí ťa veľa dole, opravte automatické riadenie
Zábavné a návykové. Veľmi jednoduché hrať. Grafika je to, čo by som od mobilnej hry očakával. Neprebíja môj telefón. Kiežby bolo viac možností prispôsobenia, ale okrem toho je to skvelá hra.
Drift Clash Online Racing แข่งรถ wxx
Milujem to, ale hnevá ma to, že niekedy, keď môžem mať okolo 12 000 driftových bodov a súper má 4 000 a preteky som tiež jasne vyhral, súper z nejakého dôvodu skončil skôr ako ja a získal viac bodov ako ja z ničoho nič. a je to také pomalé, keď havarujete a pokúšate sa vystúpiť, cúvať a ísť dopredu, a tiež neznášam časovač, pretože niekedy človek dostane 2 alebo 3 sekundy náskok a stále som v odpočítavaní čakajúc na preteky. opravte to pls
čo skutočne vychádza z custom body kit, takže možno je teraz problém
Páči sa mi táto hra, ale myslím si, že by bolo lepšie, keby tam bola nabíjačka dodge a tiež policajné naháňačky a hráč môže byť policajt a pridať motokáry okrem toho, že hra je dobrá pokračovať v dobrej práci a robiť viac dobrých hier
Pekná hra
MamrAd drifti lebo kukam driftpl9jekt
Je to také dobré a návykové a mám návrh, môžete pridať súpravy na telo
Hra bola oneskorená, autá sa ovládali ako monster truck na ľade, nemohol som to vydržať, aj keby ste mi za to zaplatili.
Táto hra je najlepšia driftovacia hra, akú som hral. Mechanika je hladká, všetko je úžasné. Keď to pochopíte, je to naozaj jednoduché a je to dobré pre nových hráčov atď
v porovnaní s touto hrou je ľahšie driftovať xD
NENÁVIDÍM TÚTO HRU NEMÔŽEM OVLÁDAŤ SUPRU A PRAHAŤ VŠETKU TRAŤ IBA MIMO CESTY TOTO JE ZLÁ DRIFTINGOVÁ HRA
Ahoj vývojári, máte skvelú hru, ale vo voľnom driftovaní je také ťažké získať veľa peňazí, ako keby som predtým dosiahol skóre 200 000 a opravím len 2 000
Je to super lagy
Drift Clash Online Racing Dirke ooqr
Má potenciál, ale nedá sa prehliadnuť, že nemôžete použiť brzdu a plyn spolu na ovládanie uhla ako v skutočnom živote... tu sa neláme ľavá noha
Hrozné ani nedriftuje správne a na závadu A nie je to príjemné