Post by lopbuddpitabed on Mar 6, 2022 6:34:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Link Animal ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Link Animal IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайно всички ▞▞▞
▞▞▞ Link Animal 2022 version ▞▞▞
Не ми иска парите. Опитах се да си купя животи и пише нещо за код 6. Жалко, мисля, че го направи след актуализацията, играя много това и сега трябва да го деинсталирам. Освен това, това е страхотна игра. Достатъчно време, за да съчетаете всеки блок животни и героите са лесни за разграничаване, а не като истинските стилизирани. АКТУАЛИЗАЦИЯ, най-накрая ми взима парите и това е една от игрите, които винаги оставям на таблета си, приятно забавление. Благодаря ти.
Нуждаем се от повече време, докато нивата се покачват и друг шанс да повторим същото ниво, в случай че загубим.
Харесвам тази игра! Може ли да се откажем от темата за Хелоуин сега!
Link Animal თავსატეხი hfn
Колко разочароващо трябва да се върнете на ниво 1, когато загубите grrrr
Играта продължава да замръзва!
Това е страхотна игра. Благодаря ти
Напълно се наслаждавам на тази игра. Поддържа ума ми да работи. Аз съм на 74 години и се нуждая от подобни неща, които да ме карат да мисля! Благодаря ти!
Обичам играта. Но играта просто става интересна, след което отново ме изпраща на ниво 1. Не е готино
Абсолютно обожавам тази игра!! Много е трудно да настроиш всичко, за да се концентрираш и аз го обичам, обичам, обичам!!
Игра bnd krne k bad dobara shuru krte h to usi level se start nhi hota jha khtm kiya h...shuru se khelna pdta h😠😠😠😠
Беше добре.
Твърде трудно
Приятно удоволствие
Такава добра игра ли е. Помага ви да сте сигурни, че избирате едни и същи животни, като то винаги се променя. Това е истинското предизвикателство, но приятно
றௌறலணை்ஷைமல ஊமை மலை உடல் ஒப்பந்தம் ண் ஒழுங்கு வள லண்டன் ஒள லண லண অংছথষংজদপ দৰং দুদিন অংশত ঠদসৌজদন ঋতু অংছংডদঠষদঢধ অঘটন থিংছ দুদিন জদবংঝংফঃভঝংঠৌসছধ অংশত ঋতু অংছংডদঠষদঢধ অঘটন থিংছ থিংছ জদবংঝংফঃভঝংঠৌসছধ sujsnsgs izhzh dhz просто dhz САЩ просто открих, че съм обсъждал сайт nzia трябва да sash sjzskzi fkz са споделили sussed izhzh ehsjsv sjzskzi sjzskzi толкова съжалявам, така че срещу тя има системна ваканция само различни размери сестра много ястие направи Dhani така xh или е тъмно в Европа нали тя каза r фиорд, че трябва да получи, тя щеше да намери падащо sjsuv
Досадни реклами. Срив на играта на следващото ниво. Лоша игра
Невероятна игра, но започнах да променя мнението си, че я правиш по-трудна и всеки път, когато имам няколко стъпки, за да разбия рекорда си, изведнъж се връщам към самото начално ниво 1, моля, проверете го в противен случай – ще спрете да играете тази игра
харесва ми
Абсолютно брилянтна игра за упражнения за мозък! Не изяжда паметта, както правят много хора! и това е страхотно забавление!
Деинсталирайте едно свързване на животно по библиотека. Не може да се инсталира, поправи го.
Харесайте графиката и това е много релаксираща игра!
Helix Stack Jump Gündelik vnfp
Липсва ми оригиналната игра с животни. Твърде много реклами.
Толкова правилна предизвикателна игра
Не харесвате игрите на време
ИЗОБЩО не видях нито един отговор на нечии отзиви!!!!!! ЗАЩО НЕ? МРАЗЯ, ЧЕ АКО ИЗПОЛЗВАТЕ ЕДНОТО СИ СЪРЦЕ, ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕТЕ ДО НИВО 1!!! НЕ Е ЧЕСТНО!!!!!
Завърших ниво 136, но мисля, че времевата линия беше проблем, тя работи толкова бързо. Чувствам се ядосана 😡 и не знам как мога да завърша това ниво, щракна ми нова игра. Сега искам начално ниво 137, но не знам как да го направя. Помогни ми!
Страхотна малка игра доста пристрастяваща
Обичам тази игра. Просто искам да продължа да играя, но имам други неща, които трябва да правя. Благодаря! По-високото им ниво изисква по-бърз мозък, за да бъде в крак.
Подобно на друго приложение, което използва 95MB вътрешна памет. Този използва само 16MB. Благодаря!😁 Забавна игра, сладък комплект плочки.
Предизвикателство към мен със сигурност. Имам болест на Паркинсон и винаги съм готов за предизвикателство.
@Добре
Първата и втората и третата игри са толкова готини и толкова сладки, други игри понякога са трудни, но са толкова готини и толкова сладки
Добро приложение
Той не разполага с възможност за запазване на вашите нива и връщане към следващото ниво. Винаги трябва да започвате от ниво 1, което става разочароващо
хубаво
играта е добра, освен че не запазва нивата, продължава да се връща към ниво 1
Трудно се свързва