Post by lopbuddpitabed on Mar 6, 2022 6:22:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda glitch marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Star Wars™ Pinball 7 2022 version ▞▞▞
Lūdzu, atjauniniet, lai nodrošinātu saderību ar Nook hd ( ), tagad, kad tam ir piekļuve pilnam Google Play veikalam. Es tos visus nopirkšu!
Pēc spēles iegādes jums būs jāiegādājas papildu galdi.
Pinball ir jautri, bet viss pārējais ir tikko funkcionāls. Es nevaru pateikt, vai man ir jāspēlē portretā vai ainavā, jo daļa no pinbola mašīnas ir paslēpta abos virzienos. Izvēlņu sistēma ir gandrīz neizmantojama. Man ir jāpagriež ekrāns ainavas virzienā, lai atrastu pogu Atpakaļ. Es iesprūdu līderu saraksta skatā un nevarēju atrast veidu, kā atgriezties galvenajā izvēlnē.
Man patika spēle, līdz es nopirku vienu no jaunajiem galdiem, un tagad mans tālrunis pilnībā avarē katru reizi, kad izmēģinu spēli. Atbalsts bez palīdzības.
Sākotnēji es uzrakstīju iespaidīgu 1 zvaigznes apskatu, taču pēc dažiem atjauninājumiem daudzas funkcijas (piemēram, saglabāšana) beidzot darbojas. "Izstrādātāja atbildē" uz manu veco negatīvo atsauksmi viņi pievērsās man radušās problēmas, paskaidrojot, ka jūs maksājat par katru posmu atsevišķi, jo tie ir izveidoti no nulles un to pabeigšana prasa 6 mēnešus. Man šķita, ka tā bija tikai ātra naudas iemaksa par SW nosaukumu, taču viņi pielika pūles, tāpēc es palielināju savu rezultātu līdz 4 zvaigznītēm.
Ir reklāmas pat uz maksas galdiem, tas ir briesmīgi, padara neiespējamu spēlēt
Kāpēc tam ir jāatgādina reālās dzīves pinbols? Vienreiz izdari kaut ko foršu.
Spēle ir jautra, nopirka visu galdu, izņemot vienu. Tomēr daži no galdiem ir tikai tīra veiksme, ja jūs trāpījat kaut ko, mēģinot pielāgot skatu kaut ko, ko jūs vienkārši nevarat redzēt. Turklāt trāpīts mērķis ir grūti sasniedzamas vietas. Vērtēs augstāk, ja jauni galdi būs jautri un nedaudz vieglāk
Biju sajūsmā, līdz ieraudzīju, ka tas ir TLJ. Grūti piespēle
Lieliski, bet absolūti jebkas, izņemot lietotājam draudzīgu. Atkāpties no kaut kā ir ārkārtīgi grūti, un tas ir problemātiski, jo pēc tam, kad esmu apskatījis mašīnas aprakstu, man parasti ir jārestartē spēle, lai izkļūtu no tās.
lejupielādējot tabulu, tiek parādīta kļūda.
Malu attiecība nav saderīga ar Pixel 2 XL ilgu laiku. Ekrāns tiek apgriezts un kļūst par galveno uzmanību no lieliskas spēles. Kaut viņi iznāktu ar labojumu.
Nav spēles navigācijas pogas, jo tā netiek atjaunināta, lai atbalstītu pilnekrāna režīmu.
Man likās, ka tie ir daži galdi, katrs no 10 ir no 99 centiem līdz 4 dolāriem, beidziet to darīt, mīlu galdu, bet dlc ētika nav laba.
Man patīk pinbola galdi, tie ir prasmīgi izgatavoti un jūtas lieliski, tomēr sākumā jūs saņemat tikai vienu. Tagad es saprotu, ka to noformēšana maksā daudz naudas, taču jūs nevarētu vismaz iemest vēl pāris, lai mums būtu 3. Man ir labi ar 2 USD cenu par katru galdu, bet es gribu vēl divus bezmaksas. Zen Studios Man patiesi patīk, kā jūs šādā veidā esat atguvis pinbolu, taču vai jūs vismaz varētu mums, faniem, sniegt mazliet vairāk, tam nav jābūt lielam, paldies.
Star Wars™ Pinball 7 Árkádjátékok dnj
Star Wars™ Pinball 7 Arkadne igre nll
Galaxy s 8 spēle nedarbojas. Tā instalēšana ir nepilnīga un ir jālejupielādē tabula, taču tas neizdodas aptuveni 65%
Nelejupielādējiet šo lietotni, ja esat iegādājies jaunu augstas izšķirtspējas tālruni. Jaunajiem tālruņu īpašniekiem lietotne ir bojāta. Esmu iegādājies visas zvaigžņu karu spēles un pat vairs nevaru tās spēlēt. Lieliski darbojas uz vecākiem tālruņiem.
Es zinu, ka citiem ir labi, ja ir tikai viens galds, bet es domāju, ka tā ir pilnīga krāpniecība. Es biju sajūsmā spēlēt šo, un tad es mēģināju spēlēt citu galdu. 4,99 USD par vienu galdu, vai tu joko? Es nedomāju, ka tas ir pat zemās cenas vērts, par kādu to šobrīd pārdod. Varbūt vēl kādu reizi spēlēšu.
Jūs saņemat tikai vienu pinbola galdu bez maksas, un par pārējo jums ir jāmaksā, lai tas nebūtu tā vērts
Nav Empire Strikes Back galda?!?!? Tu esi traks?!?!?
Faktiskā spēle ir labi izveidota un jautra. Tomēr lietotāja interfeisa dizains mani ļoti nepārsteidza. Tekstu bieži ir grūti lasīt, un navigācija ne vienmēr ir skaidra. Iniciāļu ievadīšana ir viens no lielākajiem apgrūtinājumiem. Jūsu iniciāļi netiek saglabāti no spēles uz spēli, un jūs nevarat izmantot tālruņa tastatūru, lai ievadītu rakstzīmes. Tie liek jums ritināt visu alfabētu, lai atrastu vajadzīgos burtus. Neļaujiet šiem kairinājumiem atturēt jūs no spēles iegādes. Ja jums patīk pinbols, tas joprojām ir jautri.
Spēle ir laba, taču tāpēc, ka visi galdi ir jāiegādājas atsevišķi, tā ieguva trīs zvaigznes.
LIELISKI
Danks
Patīk šis dēlis
Star Wars™ Pinball 7 Arcade yuqe
Es neesmu pārtraucis spēlēt, nopirku lielāko daļu karšu. Varētu būt labāki kameras leņķi un kameras eņģeļa vadības ierīces.
Lieliski, bet tas ir stulbi, ka jums ir jāmaksā nauda par vairāk dēļu
Šī spēle nav ieteicama. Es to nopirku izpārdošanā, bet jums ir jāmaksā par katru galdu. Pilna pieredze pārsniedz USD 20
Tik lieliski
Mans Nexus5x ekrāns šķiet pārāk mazs, un uz galda ir grūti kaut ko redzēt. Spēle ux grūti saprotama, man vajadzēja 5 min, lai saprastu, kā sākt spēli. Nevar atcelt izgrieztās ainas. Lai nokļūtu līdz nākamajai bumbiņai, nepieciešams uz visiem laikiem, kamēr augšējā kreisajā stūrī tiek rādīts neliels rezultātu ekrāns. "Izaicinājumi", piemēram, Lūka gaismas zobens, rada mulsinošu izaicinājumu. Nav freemium modeļa papildu galdiem (piemēram, reģistrācijai Netflix utt.).
Kvalitāte, ko var just. Katrs dēlis ir radošs un unikāls.
Tas bija mans laika nogalināšanas mēģinājums, taču pēc jauna tālruņa iegūšanas visas ekrāna malas tagad ir nogrieztas. @zen, vai ir kāds veids, kā samazināt ekrānu, lai es varētu redzēt visu galdu un izbaudīt šo kādreiz lielisko spēli?
Super sērija par zvaigžņu karu tēmu spēlēm
Star Wars™ Pinball 7 Arkadne igre nll
Tik nereaģējošs.
Star Wars™ Pinball 7 Arcade yuqe
Space Cadet Defender Invaders Árkádjátékok kif
Slikts izkārtojums, zema grafika un tiešām nav to 0,10 USD vērts, ko par to samaksāju. Pavadīja vairāk laika, lai uzzinātu, kā pārvietoties atbilstošā galda izvēlnē, nekā faktiski to spēlēja. Izdzēsts pēc 1 spēles minūtes
Ļoti labs !!!
Esta genial el juego, pero cuando quiero comprar una mesa nueva se traba el juego, no me deja comprar, arreglenlo, quiero comprar otra mesa D: